Aura osiguranje Banjaluka: Nove usluge snaga za još brži rast

Bez autora
Nov 02 2015

"Aura osiguranje" Banjaluka proslavilo je osam godina uspješnog rada u toku kojih je ostvarilo zapažene rezultate u auto-osiguranju, a s obzirom na to da su odnedavno vlasnici dozvole i za ostale vidove neživotnog osiguranja iz ove osiguravajuće kuće najavljuju ekspanziju na tržištu osiguranja RS. Direktor "Aura osiguranja" Miodrag Čoprka istakao je da su za ovu godinu postavili tri glavna cilja - dobijanje dozvole za sve vidove neživotnog osiguranja, završetak zgrade sjedišta društva i rast premije i dobiti. Sva tri cilja smo već ostvarili i sa ponosom proslavljamo ovaj dan i obilježavamo završetak zgrade. Posebno smo ponosni, jer smo sve ostvarili iz sopstvenih sredstava i sa vlastitim resursima, naglasio je Čoprka. Istakao je da "Aura osiguranje" od osnivanja bilježi konstantan rast, što pokazuje proširenje prodajne mreže, rast premije i dobiti i povećanje kapitala društva.

"Aura osiguranje" Banjaluka proslavilo je osam godina uspješnog rada u toku kojih je ostvarilo zapažene rezultate u auto-osiguranju, a s obzirom na to da su odnedavno vlasnici dozvole i za ostale vidove neživotnog osiguranja iz ove osiguravajuće kuće najavljuju ekspanziju na tržištu osiguranja RS.

Direktor "Aura osiguranja" Miodrag Čoprka istakao je da su za ovu godinu postavili tri glavna cilja - dobijanje dozvole za sve vidove neživotnog osiguranja, završetak zgrade sjedišta društva i rast premije i dobiti.

- Sva tri cilja smo već ostvarili i sa ponosom proslavljamo ovaj dan i obilježavamo završetak zgrade. Posebno smo ponosni, jer smo sve ostvarili iz sopstvenih sredstava i sa vlastitim resursima - naglasio je Čoprka.

Istakao je da "Aura osiguranje" od osnivanja bilježi konstantan rast, što pokazuje proširenje prodajne mreže, rast premije i dobiti i povećanje kapitala društva.

- Danas svako može da govori da je najbolji ili najperspektivniji bez čvrstog pokrića, međutim, iza nas stoje rezultati. To su konstantan rast premije i dobiti i najviša stopa riješenih odštetnih zahtjeva i izmirenje svih obaveza. Na bazi dosadašnjeg razvoja očekujemo da ćemo ostvariti veliki rast - naglasio je Čoprka navodeći da rezultati nisu ostali nezapaženi ni na međunarodnom planu, što potvrđuje i potpisani ugovor sa advokatskom kancelarijom "BECS" iz Nirnberga o zastupanju prava osiguranika "Aura osiguranja" u zemljama EU.

Govoreći o novim vidovima neživotnog osiguranja za koje su dobili dozvolu, Čoprka je rekao da će se prvenstveno bazirati na osiguranje imovine industrije i imovine stanovništva od požara i ostalih nepogoda, ali i na osiguranje od nezgode i "kasko" osiguranje.

- Sada ćemo našim klijentima moći ponuditi sve vrste neživotnog osiguranja, što će povećati kvalitet naše usluge. Nije bilo jednostavno samo na bazi osiguranja od auto-odgovornosti ostvariti ove rezultate. Zbog toga očekujemo još veći uspjeh u narednom periodu - kaže Čoprka.

Rukovodilac prodaje u "Aura osiguranju" Anđelko Ateljević istakao je da planiraju proširenje prodajne mreže posebno u FBiH na čijem su tržištu prisutni tek godinu i samo u najvećim regionalnim centrima. Iz "Aura osiguranja" su najavili i marketinšku kampanju s ciljem promocije novih proizvoda.

"Aura osiguranje" je osnovano 2007. godine sa sjedištem u RS, a trenutno ima 19 prodajnih mjesta i zapošljava više od 70 radnika.

Priznanja

"Aura osiguranje" odalo je priznanje radnicima koji su se posebno istakli ne samo po ostvarenoj premiji, nego i po odnosu prema osiguravajućem društvu i davanju doprinosa za njegov razvoj. Priznanja su dobili regionalni koordinatori za region Prijedor i Doboj Nikica Marjanović i Siniša Lipić, koji su u ovoj godini ostvarili rast premije za više od 100 odsto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik